Ιστορικό της Μπαδόλας

Η εταιρεία ΜΠΑΔΟΛΑΣ με την πολυετή εμπειρία στο χώρο σχεδιασμού και παραγωγής ξύλινων καθισμάτων, τραπεζιών και επίπλων παρέχει μια ποικιλία επιλογών τόσο στην επίπλωση της κατοικίας όσο και στις ειδικές κατασκευές ξενοδοχειακών και επαγγελματικών χώρων.

Η ίδρυσή της το 1947, έγινε από τον Νίκο Μπαδόλα, έναν άνθρωπο εργατικό και οξυδερκή. Την συνέχισαν τα παιδιά του και τώρα τα εγγόνια του.

Από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της κατασκευής καθισμάτων κράτησε πάντα ψηλά την ποιότητα των προϊόντων της και πάντα χαμηλά τις τιμές τους, και έκανε επώνυμη την καρέκλα της.

Ειδική πάντα στα ξύλινα καθίσματα και πολυθρόνες, παράγει παραδοσιακά, κλασσικά και μοντέρνα. Αναλαμβάνει κατασκευές ειδικού σχεδιασμού σε χώρους όπως ξενοδοχεία και καταστήματα. Ειδικοί συνεργάτες - διακοσμητές επιμελούνται ανακαινίσεις σπιτιών και άλλων ιδιωτικών χώρων.

Με κύριους βοηθούς την πείρα, την αγάπη και το μεράκι, βαδίζουμε πλάι στην εξελικτική πορεία στο χώρο του επίπλου. Πλάθουμε, με έμφαση στην ιδιαιτερότητα του χειροποίητου χώρους κλασσικούς και country, μοντέρνους και παραδοσιακούς.

Η διαρκής ενημέρωση των νέων υλικών και μοντέλων της εποχής, μας βοηθούν να μεταμορφώσουμε έπιπλα και χώρους σε νέους πιο εργονομικούς και μοναδικούς.

Το νέο ξεχωριστό μας τμήμα «Ζωγραφική στο έπιπλο» δίνει τη δική του σφραγίδα στο ανήσυχο πνεύμα της εταιρείας. Παιδικά έπιπλα - συρταριέρες καθώς και έπιπλα μπάνιου φιλοτεχνημένα με ωραίες χειροποίητες ζωγραφιές, με ωραία και φανταστικά χρώματα, πέτυχε για άλλη μια φορά την μοναδικότητα στο χώρο του επίπλου.

Και όλα αυτά για έναν κυρίαρχο στόχο ….το χαμόγελό σας .